بایگانی دسته: تبلیغات میکا

تبلیغات میکا

کاربرد موسکوویت پولکی

پودر میکا (Mica Powder) سیلیکاتی شفاف است که از مواد معدنی میکای مسکوویت (پتاسیم سیلیکات آلمینیوم) ساخته شده و دارای خواص گوناگونی است. این پودر شفاف, مات و بی رنگ (با دی اکسید تیتانیوم یا آهن اکسید پوشش داده شده است) است.

پودر میکا با خلوص 98 درصد دارای خواص گوناگونی است که از جمله آنها می توان به عایق الکتریسیته , عایق حرارت, ضد سایش و ضد خش بودن اشاره کرد.

این پودر می تواند تا 900 درجه سانتی گراد حرارت را تحمل کند.

میکا در صنعت حفاری

در گل حفاری چاه های نفت و آب، از میکای با لبه های تیز و با اندازه ی به نسبت درشت، استفاده می شود. این ذرات به دانه های میکا اضافه می شود و این مخلوط، پروپانت (proppant) نامیده می شود. اگر نقاط شکستی در سنگ های موجود در جداره ی چاه ها وجود داشته باشد، این میکا، موجب تقلیل اثرات نامطلوب این شکستگی ها، می شود. پرپانت موادی هستند که موجب بسته شدن حفرات جداره ی چاه ها، می شود و موجب می شود تا از اتلاف های حاصل از جریان گل در این چاه ها، جلوگیری شود. برای این هدف، ذرات با اندازه ی ویژه مورد استفاده قرار می گیرد. این ویژگی سطحی خاص، موجب می شود تا ذرات بتوانند حفرات را بپوشانند و از نفوذ مایعات در این شکستگی ها، جلوگیری شود. میکا، موجب افزایش تافنس و استحکام این بخش ها، می شود.

میکا و لاستیک سازی

پودر میکا به عنوان یک پرکننده بی اثر و عامل رهاسازی محصول از قالب (mold release agent) در ساخت قطعات لاستیکی قالب گیری شده (molded rubber products) مانند تایرها و عایق های سقفی مورد استفاده قرار می گیرد. دانه های صفحه ای میکا به عنوان یک عامل ضد چسبندگی عمل می نمایند.

نوار نسوز میکا

نوار نسوز میکا ترکیبی از پارچه فیبرشیشه ای ، کاغذ میکا و فیلم پلی اتیلن ترفتالات آغشته شده با اپوکسی پلی استر است. استفاده از نوار نسوز میکا که در ساختار آن از کاغذ میکا، پارچه فیبر شیشه ای و پلی اتیلن ترفتالات استفاده می شود برای  افزایش امنیت کابل های ابزار دقیق و ثبت سیگنال  در بیمارستان ها ، سکوهای نفتی و تاسیات نظامی و صنعتی و همچنین در تونل ها اهمیت زیادی دارد. زیرا در صورت آتش سوزی این سیم ها قادر هستند دمایی بین ۹۵۰ – ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد را تحمل کنند. ظرفیت گرمایی میکای مصنوعی ۱۲۰۰ درجه و میکا نوار طبیعی ۹۵۰ درجه سانتی گراد می باشد.  استحکام کششی و انعطاف پذیری بالای این نوع نوارها باعث می شود که بتوان در تجهیزاتی که تا ۳۰۰۰ دور در دقیقه با نوار کار می کنند از این نوع نوارها استفاده کرد. نوار میکا هیچ گونه گاز سمی ، هالوژن و آزبستی ندارد.

میکا در حفاری

جهت کنترل رفتار ذرات کلوئیدی، جلوگیری از هدر رفتن گل حفاری، کاهش خواص ژله شدن و کاهش گرانروی معمولاً به گل حفاری بعضی از ترکیبات شیمیایی را اضافه می‏کنند. همچنین ممکن است گل حفاری در هنگام برخورد با طبقات مختلف زمین، خاصیت خود را از دست بدهد، به همین دلیل باید گل حفاری کنترل شده و خواص از دست رفته جبران شود. به همین خاطر مواد مختلفی (معدنی و شیمیایی) به آن اضافه می‌کنند، که این  مواد مورداستفاده تابع: روش حفاری،مقاومت سنگ‌ها، میزان شکستگی، عمق، موادگازی وترکیب کانی شناسی سنگ هستند.

میکا: برای جلوگیری از گیر کردن مته در سنگ‌های دارای خاصیت چسبندگی زیاد، نظیر زون گسلی یا سنگ‌های مارنی، باید از میکا استفاده شود. همچنین در مواقع ضروری میکا به گل حفاری افزوده شده تا ترک خوردگی موجود در طبقات زمین را پر نموده و از ورود گل به طبقات زمین جلوگیری می‌کند‌.

خصوصیات و مصارف میکا

پودر میکا (Mica Powder) سیلیکاتی شفاف است که از مواد معدنی میکای مسکوویت (پتاسیم سیلیکات آلومینیوم) ساخته شده و دارای خواص گوناگونی است. این پودر شفاف, مات و بی رنگ (با دی اکسید تیتانیوم یا آهن اکسید پوشش داده شده است) است.

پودر میکا با خلوص 98 درصد دارای خواص گوناگونی است که از جمله آنها می توان به عایق الکتریسیته , عایق حرارت, ضد سایش و ضد خش بودن اشاره کرد.ميکا را به دليل خواص فيزيکي و مکانيکي بالايي که دارد، در بسياري از مصارف صنعتي استفاده مي کنند و شايد بتوان گفت که جايگزيني براي آن وجود نداشته باشد.ورقه های مسکوویتی، نارسانایی هایی بسیارعالی اند و همین امر نیز آنها را جهت ساخت قطعاتِ تجهیزات ویژه الکترونیکی، مناسب می گرداند. خرده (Scrap)، فَلس (flake: پولک) و پودر مسکوویت (ground muscovite) به عنوان پُرکننده و بسط دهنده (extender) در گستره ای از رنگ ها، پرداخت سطوح (surface treatments) و محصولات ساخته شده مورد استفاده قرارمی گیرند. جلای مرواریدی مسکوویت آنرا به محتوایی مهم مبدل می گرداند که “درخشندگی” را به رنگ ها، لعاب سرامیک ها و محصولات آرایشی هدیه می دهد.

خصوصیات فیزیکی

مسکوویت به راحتی قابل شناسایی است؛ به این دلیل که رَخ های کامل به آن اجازه می دهند که به شکل ورقه هایی نازک، انعطاف پذیر، کشسان (elastic)، بی رنگ و شفاف با جلایی شیشه ای تا مرواریدی، از هم جدا گردد. مسکوویت تنها کانی با چنین خصوصیاتی می باشد.

-‏ مصارف میکا:

-‏ مصارف ساختمانی میکا: پوشش های سلولزی با نامهای مختلف و پوشش های ‏مختلف خارجی و استفاده به عنوان عایق.‏

-‏ مصارف تزیینی میکا: شمع سازی- گل سازی- مجسمه سازی، سنگهای تزیینی و سرامیک و…

-‏ مصارف صنعتی میکا : پودرجوش(الکترود باعث تسهیل در عمل روکش کردن و پایدار نمودن قوس الکتریکی میشود)- گل حفاری (صنعت استخراج چاههای ‏شرکت نفت) رنگ و عایق دما- عایق الکتریسیته- لاستیک- کامپیوتر- صنایع ‏هوا فضا- کاغذ سازی و تولید لنت و صفحه کلاچ.ضمنا آنالیز شیمیایی مورد تایید متالوژی رازی در در جدول ذیل ارائه شده است.

روش های متدوال فرآوری میکا

ميکا را مي توان با بازدهي بالا توسط روش هاي تغليظ ثقلي بازيابي کرد، اين در حالي است که کنسانتره نهايي بيشتر در اثر اختلاف در شکل ذرات به دست مي آيد تا اختلاف در وزن مخصوص.کنسانتره ميکا را مي توان به دو صورت تر و خشک فرآوري کرد. فرآوري ميکا در حالت تر به وسيله اسپيرال و توسط روشي به نام زيگ زاگ انجام مي گيرد. در حالتي که کنسانتره خشک باشد، کاني در دو مرحله توسط سنگ شکن فکي خرد مي شود. بعد از سنگ شکن اول ذرات خرد شده توسط سرند به پنج بخش ابعادي مختلف تقسيم مي شوند که عبارتند از: ذرات درشت (+1.65 mm) که اين ذرات براي خردايش مجدد به داخل سنگ شکن بر مي گردد. سه فراکسيون بعدي (+1.65 mm)، (0.4+0.8)mm ،(-0.4+1.5)mm هر کدام به صورت جداگانه بر روي ميز فرآوري مي شوند تا کنسانتره نهايي به دست آيد. محصول مياني به دست آمده از هر کدام از ميزها وارد سنگ شکن دوم شده و پس از خردايش مجدداٌ سرند مي شوند تا اندازه هاي مورد نظر به دست آيد. عمده محصولات فرعي ميکا که در کارخانه هاي فرآوري توليد مي شود، عبارتند از کائولن – کوارتز و فلسپار. در بعضي از کارخانه ها همه اين محصولات توليد مي شود در حالي که در بعضي ديگر يک يا دو مورد از آنها به عنوان محصول ارائه مي شود. شيشه از نوع سيليکا مي تواند در بيشتر کارخانه هاي فرآوري ميکا با اضافه کردن مقدار کافي از کوارتز به دست آيد.

میکا معدنی زمینکاو و خواص آن

پودر معدنی میکا یک ماده معدنی با دو خاصیت مهم (مقاومت حرارتی و مقاومت الکتریکی بالا) است که در صنعت های مختلف از قبیل عایق بندی حرارتی و الکتریکی به کار برده میشود. پودر میکا از سنگ های آذرین، رسوبی و دگرگون به دست می آید و آن را برای استفاده در صنایع به شکل ورق ورق شده در اندازه و ضخامت های مختلف در می آورند که این محصول به ورق میکا mica sheet مشهور است.

میکا به صورت های مختلفی از جمله ورق میکای نرم و سخت، ورق میکا رولی و طلق میکا در بازار موجود است. ورق میکا به خاطر تحمل بسیار بالایی که در حرارت و الکتریسیته دارند و تا ۸۵۰ الی ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد را تحمل می کند کاربرد های بسیار زیادی در صنایع مختلف به عنوان ماده نسوز و عایق الکتریکی دارد.

خواص میکا به شرح زیر است:

    میکا به طور کامل نسبت به عمل مولکولی آب، اسید، قلیایی ها، روغن ها و حلال ها بی اثر است. این ماده غیر قابل اشتعال بوده و تحمل دمایی تا ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد را دارد. همچنین در برابر اکسید کننده تخلیه الکتریکی مقاوم است و دارای مقاومت دی الکتریک بزرگتر از ۲۵ کیلو ولت بر میلیمتر است . میکا مقاومت زیادی در برابر خوردگی و فرسایش الکتریکی دارد.

میکادر کف پوش

یکی از مهمترین مواد پرکننده معدنی در ساخت کفپوشها میکا می باشد . کیفیت ، خصوصیات نوری و مکانیکی کف پوش به مواد پرکننده بستگی دارد . میکا میزان نور انعکاسی را افزایش می دهد در نتیجه کفپوش براق میشود . رطوبت ، سایش ، نور و مواد آلی موجب فرسوده شدن کف پوش می‌شوند. میکا سبب افزایش مقاومت کف پوش در مقابل رطوبت ، نور، سایش و مواد اسیدی می شود. نور فرا بنفش موجب اکسید شدن مواد می‌شود. میکا باعث جذب نور فرابنفش و محدود شدن تخلخل می‌شود در نتیجه مقاومت فرسایشی را افزایش می‌دهد .

مصارف آرایشی میکا مسکوویت

میکاها زیرگروه مهمی از فیلوسیلیکاتها 2 یا سیلیکاتهای ورقه ای هستند که از مهمترین آنها می توان به مسکویت ، بیوتیت ، فلوگوپیت ، ورمیکولیت و لپیدولیت اشاره نمود . نام میکا احتمالاً از واژه یونانی به معنی درخشان و براق گرفته شده است . نام مسکویت از شهر مسکو گرفته شده است . مسکویت بیشترین خاصیت تورق را در بین میکاها دارد. به صورت پولکی، پرمانند و کروی نیز مشاهده می شود . ورقه های نازک مسکویت بی رنگ و شفاف بوده ولی ورقه های ضخیم آن به رنگهای زرد، قهوه ای، سبز و قرمز دیده می شود. برخی از باکیفیت ترین پودرهای میکا موسکویت در صنایع آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند. جلای مرواریدی پودر میکا آنرا به محتوایی با اهمیت در رژ گونه، خط چشم، سایه های چشم، کرم پودر، براق کننده های مو و بدن، رژلب، برق لب، سرمه و لاک ناخن مبدل می گرداند.